Королева осені

КОРОЛЕВА ОСЕНІ

Ось і відгомоніла вже золота осінь. Але відбиток у наших спогадах вона залишила завдяки святу, яке відбулося на її честь.
У загальноосвітній школі № 4 пройшов щорічний конкурс краси - «Осінній бал». На святковому дійстві осінь була представлена по-різному. Учасниці конкурсу – учениці дев’ятих, десятих та одинадцятих класів продемонстрували своє бачення цієї чудової пори року. Настрій у присутніх був неперевершеним – завдяки красі осені та красі конкурсанток.

Програма свята складалась із різноманітних конкурсів, які повинні були допомогти журі визначити королеву осені. Спочатку було урочисте представлення учасниць. Кожна з них проявила оригінальність та неповторність. Наступний, за розкладом, конкурс – «Реклама». Дівчатам вдалося заінтригувати журі.

Під час конкурсу глядачам також представилась можливість позмагатись – наші ведучі розважали їх конкурсами і визначали переможців.
Інші випробування виявилися не менш цікавими за попередні. Конкурс номер три, можна сказати, був дуже осіннім. Претендентки на звання «Міс Осінь – 2006» описували осінь у своїх віршах. Варто зазначити, що поетичні твори були прекрасними, техніка виконання – чудовою, тому й не дивно, що журі було у захваті! Також на «Осінньому балу» було змагання під назвою «Моє захоплення». Хтось із дівчат співав, хтось – танцював, усі виступи були чудовими.

Конкурс «Я модельєр» відкрив нам таланти учасниць у моделюванні одягу. Кожна із представлених моделей вразила і захопила усіх присутніх. Останнім у програмі було змагання під назвою «Осіння ікебана», в якому конкурсантки представили на суд журі власноруч створені ікебани. Кожен витвір передавав осінній настрій творця.

Ось і закінчилась конкурсна програма. Настав час підсумків та визначення переможниці. Нею стала учениця 11-А класу Світлана Вашуленко. Окрім цього, нагороди та звання отримали: Ольга Москаленко (9-А клас) - «Міс Чарівність», Ірина Сергієнко (10-Б клас) - «Міс Загадковість», Наталя Гошко (11-Б клас) – «Міс Екстравагантність», Юлія Ковшар (10-А клас) – «Міс Глядацьких Симпатій», Катерина Мусіяка (9-В клас) – «Міс Фантазія», Олена Ражик (9-Г клас) – «Міс Модельєр».



Свято пройшло у атмосфері краси та особливого, осіннього настрою!

Катерина МУСІЯКА,
учениця 9-В класу

[ інші фото розміщені у фотогалереї ]
газета: №48 "Бучанські новини" від 8 грудня 2006р.
підготувала Ольга Гдуля
конкурс краси та грації
Коментарів: 1
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.
Натали
Поздравляю конкурсанток! Жаль, что не пришлось наблюдать за сием действием! wink

0