Слов’янський Рок на Дикому Заході

30 серпня, в київському пабі-ресторані “Дакота” відбулась презентація збірника “Слов’янський Рок”. На диску представлені композиції гуртів з усіх куточків України, які брали участь у одноіменному фестивалі. З-поміж інших на диску є композиція ірпінського гурту “Ренесанс”.

Прихильників рок-музики вітали такі гурти, як: “ІнТім” (Київ), “Трансформер” (Полтава), “Моноліт” (Шостка), “Ренесанс” (Ірпінь), “Біла Вежа” (Київ) та Etwas Unders (Київ).

Наші хлопці виступили з кількома піснями. Віддані шанувальники (а таких виявилося чимало) не хотіли відпускати зі сцени музикантів, і якби не жорсткий часовий графік та ще два рок-гурти, презентація диску мала всі шанси перетворитися на “сольник” гурту “Ренесанс”.
Після концерту БН розпитали хлопців про важкі будні українських музикантів.

НА РОЗРИВ

— Привіт! Ну, розповідайте, чим займались улітку?
Михайло: О, ми увесь час виступали... Жодного фестивалю не прогавили (дружній регіт)!!!
Юрко: Насправді, було два виступи...
— Так, літо було напруженим...
Ю.: Ні, брешу – три виступи!
— Хлопці, як ви все встигли?!
Ю.: (сміх) Та якось змогли... День молоді, опен ейр (концерт на відкритому просторі) у Романівці, фестиваль “In The Woods” та презентація диску “Слов’янський Рок” у пабі “Дакота”.

МІСЦЕВІ ОСОБЛИВОСТІ ФЕСТИВАЛЬНОГО ЖИТТЯ

— Це вже чотири...
Ю.: Слухай сюди. Стосовно “In The Woods” – організатори, люди недалекого розумового складу, нас жорстоко “розвели”. Нам пообіцяли пристойну апаратуру, звук та сцену, ми приїздимо, а там хлопці ставлять фуру, відкидують борт, а техніку позбирали “по крихтах” з усього Ірпеня. “Ренесанс” мав виступати другим, проте ми домовилися з організаторами, що будемо передостанніми. Ближче до вечора на площу приїздить міліція і розганяє всіх до біса. Ось так у нас організовують фестивалі...
— Далі був День Молоді?
— Так, потім нас запросили на концерт з нагоди святкування Дня Молоді в Ірпені. Нервовий концертик видався – ми мали виступати о сьомій вечора, а нас перенесли на шосту. Я собі спокійно їду з роботи, аж тут хлопці мені телефонують і повідомляють приємну новину – вони вже на сцені виступають!
Сергій: Уяви, ми вже на сцені, а Юрко ще в Києві...
— Як ти встиг?
Ю.: На “Академмістечко” взяв таксі, за 15 хвилин доїхав, і прямо з машини - на сцену. Хлопці знервовані, без мене грають... Весело було. Організація теж “чудова”, проте, хоч сцена була нормальна (сміх)!
Після Дня Молоді ми виступали на Івана Купала в Романівці.
М.: Це був самий грандіозний фестиваль (сміх)!
Ю.: Так, самий-самий. Концерт мав відбуватися на відкритому просторі, проте пішов дощ, і дійство перенесли в місцевий БК, у репетиційну кімнатку розміром з гараж...
С.: До речі, цього разу в якості сцени “слугував” причеп до трактора! І не треба сміятися – це краща сцена Романівки!!!
— Концерт відмінили?
Ю.: Ні, ми продовжили виступ у тій кімнатці. Людей набилося – чоловік тридцять, може більше. Виступ пройшов у такій собі домашній атмосфері – я співаю, а в двох метрах від мене сидять люди на підлозі, гаряче підтртимують, підспівують...
Ну, і останній наш виступ – це презентація диску “Слов’янський Рок”, що відбувся в Києві. Серед шести команд ми мали виступати третіми, проте хлопці з гурту “Моноліт” попросили нас помінятися місцями – вони поспішали в інше місто. До речі, концерт транслювався на каналі “М1”. Нас, на жаль, не знімали.
Від себе особисто та від усіх хлопців ще раз хочу висловити подяку нашим прихильникам, особливо бучанцям за підтримку на концерті.

РЕНЕСАНС & БАРРОККО

— Традиційне питання наостанок – які плани?
Ю.: Зараз посилено готуємося до фестивалю “БарРокКо”, який відбудеться у містечку Бар, що у Вінницькій області. Планується грандіозне дійство, цікаві команди. Подивимось.
— Із Бучі хтось поїде з вами?
Ю.: Ні, на жаль. Дуже складно добиратися, та й час початку фестивалю трохи незручний – третя година дня. До того ж, з білетами “напряг”.
— Що можеш сказати про фінал “Слов’янський Рок”?
Ю.: наприкінці вересня має відбутися фінал фестивалю “Слов’янський Рок”. За задумом, він має пройти простонеба. Ми – в числі переможців відбіркових турів.

Сподіваємося, що організатори не підведуть, і все пройде так, як і в попередні рази!





газета: №35 "Бучанські новини" від 7 вересня 2007р.
Ольга Гдуля
Коментарів: 4
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.
DeVOuR
  • DeVOuR (0)
  • Гостi
  • 8 вересня 2007 14:09
Юрко потолстел.. раньше был стройнее... lol

0
IRON
  • IRON (0)
  • Гостi
  • 10 вересня 2007 13:31
Величезна подяка "Бучанським новинам" за гарний репортаж та підтримку!!! smile

0
brisya
  • brisya (0)
  • Гостi
  • 10 вересня 2007 13:37
нема за що!

0
IRON
  • IRON (0)
  • Гостi
  • 10 вересня 2007 16:15
Цитата: brisya
нема за що!

ну, якби не було защо, то я б не дякував! smile

0