Буча новини міста, Буча сайт » ЗМІ Ірпінського регіону » Бучанські новини » З Днем народження, моє рідне місто! (привітання)

З Днем народження, моє рідне місто! (привітання)

З Днем народження, моє рідне місто!

З Днем народження, моє рідне місто! (привітання)
Анатолій Федорук,
Бучанський міський голова
— Шановні бучанці! Прийміть найщиріші вітання від міської ради, виконавчого комітету з нагоди святкування Дня Бучі. Ми маємо з вами значні матеріальні здобутки, але найбільше досягнення нашої територіальної громади – це статус міста обласного значення, який дав імпульс новому розвитку населеного пункту. Дякую вам за працю, за послідовну політику та підтримку міської влади.
А від себе особисто бажаю вам миру, злагоди та достатку!



Михайло Папієв,
Міністр праці та соціального захисту населення
— Радий вас вітати від імені Уряду зі святом міста. Сьогодні ми зробили добру справу – відкрили будівлю Управління праці та соціального захисту населення Бучі. На мій погляд, це найкраще приміщення подібного спрямування в усій Україні. Переконаний, що така повага й увага до людей, які потребують допомоги, ще раз підтверджує – Україна повинна бути економічно могутньою й соціально захищеною державою.



Володимир Яловий,
заступник керівника Апарату Верховної Ради України
— Від усього серця передаю вам вітання від Верховної Ради України! Бучанці, бажаю вам міцного здоров’я та успіхів у житті. Переконаний, вам є чим пишатися. Ті показники, які має Буча – одні з кращих на Київщині. Ви маєте всі можливості стати найкращими в області. Я зичу вам у цьому успіхів та наснаги.



Іван Гладуняк,
голова Хмельницької обласної ради
— Шановні жителі цього чудового міста! Мені надзвичайно приємно бути сьогодні на вашому святі й від імені депутатів обласної ради Хмельниччини, від Асоціації міст Хмельницької області хочу привітати вас із Днем Бучі.



Олександр Качний,
заступник голови Київської облради
— Сьогодні рівно рік, як Буча стала містом обласного значення. Хочу сказати, що дитину в цьому віці дуже люблять та вона потребує догляду, турботи. У Бучі з цим все склалося добре, адже ваш голова – знаходиться на своєму місці. Це людина, яка працює кожного дня – ми бачимо його в Київській облраді, на її засіданнях та комісіях. Він постійно «вибиває» кошти, наполегливо працює над тим, щоб обласна рада прийняла відповідні програми. Скажу, що таким красивим і мальовничим місто може бути тільки тоді, коли його так люблять і шанують жителі.



Віктор Богач,
речник посольства Російської Федерації в Україні
— Дозвольте мені від імені посольства Росії, від Віктора Чорномирдіна привітати вас зі святом. Я від усієї душі та з вдячністю прийняв запрошення взяти участь у святкуванні Дня Бучі. Місто молоде, з молодими жителями.І я абсолютно переконаний, що на Бучу чекає велике майбутнє!



Олександр Сакір,
комісар військового комісаріату
— Дозвольте від імені колективу об’єднаного Ірпінсько-Бучанського військового комісаріату привітати вас зі святом. Міському голові бажаю наснаги, громадянам – здобутків, а місту – процвітання.



Олександр Галуненко,
народний депутат України, герої України, почесний громадянин Бучі
— Як місцевий житель, скажу, що вся авіаційна промисловість вітає місто Бучу. Адже поряд, у цьому регіоні, знаходиться льотно-дослідницька база та міжнародний аеропорт «Київ-Антонов». І на цій базі, на підприємстві АНК ім. Антонова працюють багато бучанців, які також вас вітають. У подарунок від авіаторів – політ над площею «Руслана» та «АН-28».



Євген Жовтяк,
депутат Київської обласної ради
— Ви перший рік святкуєте День міста в статусі обласного значення. Я переконаний, що не всі ще відчули його переваги, але запевняю – перед Бучею відкривається велика перспектива. Адже вона вже показує кращі тенденції розвитку серед міст Київщини. Хочу побажати місту, щоб воно динамічно розвивалося та процвітало, а добробут усіх жителів – тільки зростав!



Людмила Денисюк,
заступник Київського міського голови
— Мені дуже приємно, що таке місто, перш за все, славиться людьми – талановитими, щирими, добрими й працездатними. Людьми, які створюють матеріальне й духовне майбутнє для Бучі. Від міського голови Києва та від себе особисто бажаю вам міцного здоров’я, натхнення й творчого підходу до виконання будь-якої справи. Зичу, щоб дружні стосунки, направлені на взаємини між Києвом і Бучею, завжди були щирими та плідними!



Ігор Прокопьєв,
заступник Ковельського міського голови
— Приємно, що вже багато років наші міста є партнерами, побратимами. Тому вдвічі приємно розділити це свято з вами, бучанцями! Я вперше у вашому місті, та можу сказати, що вражений тим, як воно розвивається. Мабуть, це спільна заслуга й виконавчої влади, і кожного жителя. Так тримати!



Тадеуш Валас,
бургомістр Тушина (Польща)
— Шановні мешканці Бучі! Дуже приємно, що нас запросили на ваше свято. Прийміть від ради та жителів Тушина щирі вітання та побажання здоров’я, щастя, усіх благ!



Сергій Колосовський,
заступник голови Бородянської держадміністрації
— Дозвольте нам від усіх жителів Бородянки передати вам найкращі побажання миру та добра. Ми бачимо, як відтворюється ваше місто, стає багатшою Бучанська земля. Кажуть, який мер – таке й місто. Тому ми щиро бажаємо, щоб у міського голови було ще багато здоров’я, а у вас – щастя, удачі та наснаги.



Тамара Пархоменко,
голова Блиставицької сільської ради
— Щиро зичимо вам здоров’я, радості, добра, миру. Ми, блиставчани, пишаємося Бучею, любимо та цінуємо її, радіємо вашим здобуткам. Ми вважаємо Бучу й своїм містом, адже щодня ваші медики надають допомогу нашому населенню, ми користуємося вашими магазинами, закладами. То прийміть же від нас щиру вдячність, дорогі бучанці!



Валерій Михальський,
виконавчий секретар Київської обласної федерації футболу
— Вітаємо вас зі святом та бажаємо міцного здоров’я, успіхів. Нехай ваше місто процвітає. У 2007 – виповнюється 10 років і Київській обласній федерації футболу. За вагомий внесок у розвиток футболу Київщини ми нагороджуємо п’ятеро жителів Бучі.



Ігор Михайлишин,
заступник голови Ірпінської міської ради
— Дозвольте передати вам вітання від Ірпінського міського голови Олега Бондаря, від виконавчого комітету та депутатського корпусу. Бажаємо всім вам духовного піднесення, злагодженості та вірності у вирішенні територіальних проблем.
Успіхів у справі служіння своїй громаді, процвітання, росту та достатку вашому місту!



Гарі Мартін,
директор Київського регіонального відділення Асоціації міст України
— Дорогі бучанці! Радий вас бачити в доброму здоров’ї та в гарному настрої у зв’язку з вашим святом. Це добре, що ви стали містом обласного значення. А головне – у вас багато чудових людей, якими потрібно пишатися та відзначати за всі добрі справи, які вони роблять на благо міста.



Сергій Кухарський,
Ворзельський селищний голова
— Дуже приємно мати такого сусіда, як Буча. Ви вже багато чого досягли, але головний здобуток у тому, що ви любите своє місто. Територіальна громада щиро вітає вас із Днем народження міста та бажає нових звершень!



Вадим Садовський,
Коцюбинський селищний голова
— Від себе особисто та від усієї громади Коцюбинського вітаю вас із першою річницею міста. Хочу побажати всім вам щастя, здоров’я, сімейного благополуччя. Ми горді від того, що в нашому регіоні є таке місто, й будемо прагнути дотягнутися до вас!



Василь Саєнко,
заступник голови Гостомельської селищної ради
— Наші добрі сусіди! Дозвольте передати вам вітання від нашої гостомельської громади та побажати вам і місту подальшого процвітання, міцного здоров’я, добробуту в ваших оселях. Ідіть завжди вперед – до нових вершин та звершень!


Також на свято міста завітали гості:

- Леонід Мартинюк, начальник Головного управління праці та соціального захисту населення Київської облради;
- Олександр Корень, начальник Головного фінансового управління;
- Іван Шпілевський, начальник Управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури;
- Ігор Боровков, начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій;
- Олена Каранда, головний бухгалтер Славутської міської ради;
- Микола Євтушенко, голова Богуславської районної адміністрації;
- Юрій Заїка, заступник голови Рокитнянської районної адміністрації;
- Василь Котенко, голова Бородянської районної ради;
- Олексій Дармограй, заступник голови Броварської районної адміністрації;
- Василь Семененко, заступник голови Броварської районної ради;
- Ростислав Єрема, голова Вишгородської районної ради;
- Василь Лавренко, голова Рокитнянської районної ради;
- Сергій ВахнІй, голова Володарської районної адміністрації;
- Олександр Дерунець, голова Згурівської районної ради;
- Василь Працюк, голова Ставищанської районної адміністрації;
- Микола Швалюк, голова Тетіївської районної адміністрації;
- Павло Товбота, голова Яготинської районної ради;
- Катерина Воловик, голова Поліської районної ради;
- Олександр Лавренюк, голова Вишгородської районної адміністрації;
- Антоніна Перуцька, секретар Ворзельської селищної ради;
- Петро АдамовиЧ, заступник голови Ірпінської міської ради;
- Олександр Ковтал, секретар Коцюбинської селищної ради;
- Ніна Іваненко, голова Мироцької сільської ради.

Вітання зі святом Бучі надіслали міста – Переяслав-Хмельницький, Баришівка, Березань.
газета: №40 "Бучанські новини" від 12 жовтня 2007р.
 Інші новини по темі:
Положення про відділи Бучанської міської ради

Положення про відділи Бучанської міської ради

ВИКОНКОМ
Управління праці, соціального захисту повідомляє

Управління праці, соціального захисту повідомляє

Буча та регіон
Щирі вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння!

Щирі вітання з Великим Днем Світлого Христового Воскресіння!

Бучанські новини
Положення про управління праці

Положення про управління праці

Управління соціальної політики
Вітання з Днем працівників податкової служби!

Вітання з Днем працівників податкової служби!

Публікації
До відома підприємств та організацій

До відома підприємств та організацій

Буча та регіон
Дорогі бучанці та гості міста!

Дорогі бучанці та гості міста!

Бучанські новини
Місто отримало повноцінну структуру соцзахисту

Місто отримало повноцінну структуру соцзахисту

Бучанські новини
Анатолій Федорук : "Вітаю з днем міста !"

Анатолій Федорук : "Вітаю з днем міста !"

ВИКОНКОМ
Міністр Михайло Папієв відкрив Бучанське управління праці, соцзахисту та захисту населення від наслідків аварії ЧАЄС

Міністр Михайло Папієв відкрив Бучанське управління праці, соцзахисту та захисту населення від наслідків аварії ЧАЄС

головна
Вітаємо..

Вітаємо..

Бучанські новини
Управління праці: Про заміну довідки Чорнобильської катастрофи 1категорії на посвідчення

Управління праці: Про заміну довідки Чорнобильської катастрофи 1категорії на посвідчення

Управління соціальної політики
Керівникам підприємств, організацій та установ міста Буча!

Керівникам підприємств, організацій та установ міста Буча!

Бучанські новини
Вітаємо Бориса Патона з днем народження! 101 рік

Вітаємо Бориса Патона з днем народження! 101 рік

Бучанський музей
Інтерв’ю з міністром Михайло Папієв..

Інтерв’ю з міністром Михайло Папієв..

Бучанські новини
Коментарів: 0
Додати коментар
Інформація
Коментувати статті на сайті можливе лише впродовж 370 днів з дня публікування.